Sign in to your account

OVER ONS

ONZE GESCHIEDENIS:

De Stip International is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in binnen en buiten decoraties. De twee gebroeders Van Stiphout begonnen hun bedrijf in 1994 in Tilburg. Ze zijn begonnen met planten en na een paar jaar breiden ze hun bedrijf uit met allerlei verschillende buitendecoraties. Na korte tijd is het bedrijf snel gegroeid en zijn de twee zonen van de broers in de zaak gekomen.

In augustus 2001 openden beide families de magazijnen net over de grens van Nederland, in Poppel, België. Na een tijdje stapte een van de zonen uit de zaak en Pedro van Stiphout zette het bedrijf alleen voort.

In de eerste jaren was het bedrijf specifiek gespecialiseerd in gietijzeren decoraties, maar na een paar jaar werd de behoefte aan binnen- en buitendecoratie groter en groter, dus besloot De Stip International het assortiment drastisch uit te breiden. Pedro reist de hele wereld rond om de goederen zelf aan te kopen. De landen die hij bezoekt zijn: China, India, Egypte en Vietnam. Maar ook binnen Europa is hij vaak op zoek naar nieuwe modellen om ze na te laten maken. Het sterke punt van De Stip International is dus ook dat ze hun eigen modellen ontwerpen en deze worden in gietijzer geproduceerd.

Ooit begonnen als groothandel in buitendecoraties, biedt De Stip International tegenwoordig een breed scala aan van meubels en decoratieve objecten voor binnen en een groot assortiment aan producten voor buiten, zoals vazen, fonteinen, standbeelden maar ook tuinmeubilair. De Stip International is uitgegroeid tot een waardevolle partner voor professionals in de binnen- en buitendecoraties (alleen B2B).

ONZE COLLECTIE:

We bieden een assortiment aan persoonlijk geselecteerde meubels en decoratieve artikelen voor binnen en buiten. Wij importeren uit China, Egypte, Vietnam, India. en Europa en we exporteren over de hele wereld.

ONS TEAM:

We investeren in langdurige relaties met onze klanten en combineren verschillende ingrediënten om dit te bereiken: producten van goede kwaliteit en een uitstekende service met een persoonlijk tintje.

Als u onze hele collectie wilt zien en ervaren, bent u van harte welkom om ons magazijn en onze showroom van 7.000 m2 in Poppel, net over de grens met Nederland, te bezoeken.

We kijken er naar uit om u te verwelkomen!